Het kvinna

het kvinna vill dejtaÄlskar att klä mej sexigt och känner mej som en het kvinna som är supersexig. Får man ha så bra självförtroende? Ja, det tycker jag, jag älskar mej själv och min kropp och är stolt över mej själv. Ibland verkar det som en del tycker det är fult att tycka att man själv är snygg och sexig. Lite konstigt, för livet blir så mycket underbarare när man älskar sej själv och sitt utseende. Nog om det, jag konstaterar bara fakta och så ser jag det, andra kanske ser det på nåt annat sätt, så får det vara!

Nu söker jag en trevlig man som vill träffas ibland och ha det trevligt med mej. Du är kring 30-40 års åldern, ser bra ut, mån om ditt yttre och ditt inre. Att du är en gentleman förutsätter jag och att du gillar det du ser, för det är precis det du får. För mej är du en snygging om ditt yttre och inre harmonerar och du utstrålar självförtroende. Men det måste vara äkta, annars är du inte snygg, för kaxiga killar gillar jag inte. Bara om du är kaxig på ett ärligt sätt, det är så stor skillnad på det.

Om jag får önska så vill jag att vi träffas och tar en fika på stan, känner av om vi gillar varandra och kan komma överens. Om det funkar så vill jag fortsätta träffa dej. Vad det sen leder till det återstår att se,. Men helst ser jag att vi träffas regelbundet, både som vänner och som älskande. Typ som KKs. Visst hade det varit trevligt om tycker på ett djupare plan uppstår, men det är inget jag förväntar mej ska hända, men man vet aldrig. Vill du dejta en het kvinna?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.