Jag är extremt kåt

jag är en extremt kåt tjej som söker sexSå här är det, jag är extremt kåt och jag är singel, alltså ingen bra kombination. Nu är det så att jag inte har tid, vill inte och har inte lust att skaffa en stadig partner. Så därför söker jag en KK som jag kan träffa lite då och då, gärna ofta såklart! Det som är problemet är att hitta någon som har lika hög sexlust som jag har. Många män säger att dom kan knulla i timmar, men så är det inte riktigt om man säger så. Mycket snack och ingen verkstad, tyvärr vanligare än jag trodde. Så jag ber dej som svarar, var ärlig mot mej, spill inte din och min tid i onödan. Jag vill bara träffa killar som är extremt kåta.

Jag är strax under fyrtio och det har börjat sista månaderna det här med ökad sexlust. Ibland måste jag gå in på toaletten på jobb för att pulla fittan, så kåt är jag. Blir ibland rädd att jag är översexuell eller nymfoman, rädd och rädd, men jobbigt när man är singel som sagt. Men jag har lärt mej att man ska njuta av dagen och göra det man känner för. Så det gör jag nu och jag håller tummarna för att rätt kille finns här och vill träffa mej.

Du är 20 år eller äldre, jag är inte så knusslig med åldern så länge jag attraheras av dej. Även ett par kan vara intressant, men främst är det en man jag söker. Jag är nyfiken och prövar gärna nya saker, är inte blyg på något sätt och öppen för det mesta. Vi ses på stan först och sen tar vi det därifrån, sugen? Jag är hehe.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.