Jag är kär i en mogen kvinna

Jag är kär i en mogen kvinna, hjälp, vad ska jag göra? Är detta rätt och är detta okej? Ja, det är självklart okej och det är rätt, det är dej och din kvinna det handlar om. Är ni båda lyckliga och kära i varandra, varför skulle det vara fel? Det är faktiskt så att idag väljer fler och fler att dejta en partner som antingen är mycket yngre eller äldre. Det är tyvärr så att omgivningen ofta har fördomar och därför också svårt att acceptera förhållandet. Men varför är det så? Det är ju du och din partner det gäller och är ni lyckliga är det som räknas. Vad andra tycker och tänker spelar ingen roll och sen är det också så att äkta vänner förstår och accepterar er!

Äldre kvinnor som dejtar yngre män

Idag är det som vi nämnde ovan, väldigt vanligt att äldre kvinnor dejtar yngre män. Ibland blir det kärlek och det är såklart helt underbart. Men varför är det utanför normen? Idag har vi kommit långt med jämställdhet så varför är det så här? Detta ligger långt tillbaka i tiden, då kvinnor inte var självförsörjande. Men det är nya tider nu och kvinnor är mer självständiga numera och samhället är helt annorlunda nu. Numera tar kvinnor för sej på ett helt annat sätt och att dejta yngre män är naturligt. Lika naturligt som att mannen är äldre än kvinnan, det är ingen skillnad. Det är kärlek eller så är det sex som är det viktiga, inte vad andra tycker och tänker. Är du en mogen kvinna och du har en partner som är mycket yngre än dej. Och dina väninnor pratar om er på ett negativt sätt, då kan du vara ganska säker på att de är avundsjuka.

jag är kär i en mogen kvinna

Kärleken och livet är viktigast

Du ska njuta av livet och göra det som känns rätt för dej, om det är att ha en mycket yngre partner, då är det rätt för dej. Åldern är trots allt bara en siffra bland allt annat. Det är dessutom ditt liv och det är du som får ta konsekvenserna av ditt liv och leverne och du ska sätta dej själv i första rummet. Är du trygg med dej själv och ditt liv, fortsätt så, vad andra har för värderingar är något dom får stå för. Du står för ditt liv och dom för sitt liv. Är du en ung man som är kär i en mogen kvinna, go for it, vad har du att förlora?!

Låt dina känslor styra ditt liv, men glöm inte att även tänka till också. Så kommer allt att bli bra. Strunta i vad andra tycker och tänker, gör det som känns rätt för dej. Känner du för att dejta mogna kvinnor, gör det! Du ska inte behöva ångra något när du på ålderns höst tänker på hur ditt liv varit. Kom ihåg att idag kommer aldrig tillbaka och därför ska du ta tillvara alla möjligheter. Och du som mogen kvinna, om du har en partner som är yngre än dej. Det gör att du håller dej ung längre, så brukar det vara. Fånga dagen!

Med vänliga hälsningar
www.mognakvinnor.eu

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.