Kvinna 40 plus

kvinna 40 plus söker kk förhållande eller stadig partnerHallå där! Här finns jag, en kvinna 40 plus som vill träffa en schysst man för ett kk förhållande eller mer. Nu har jag varit singel några år och det trivs jag bra med. Men helt ärligt, jag saknar att vakna upp med någon bredvid mej i sängen.  Sex gillar jag, det fattar du nog, annars hade jag ju inte hittat hit, detta är ju en sexblogg full med sexannonser. Men livet är mer än sex, jag behöver det mentala också. Det kan jag få med en kk eller en stadig partner, det heter ju inte pojkvän i min ålder. Så frågan är hur seriösa männen är som är här? Finns här någon för mej?

Om vi ska ha ett kk förhållande så vill jag att vi bara har sex med varandra och inte knullar runt med andra. Inte för att jag på något vis är svartsjuk. Det är bäst för båda med hänsyn till sjukdomar och sådant. Och om det blir ett stadigt förhållande är det givet att vi inte är med andra, men det fattar nog de flesta. Just det att alltid vakna upp ensam, för det gör jag, jag är sällan på krogen och jag har aldrig one night stand. Morgonsex är det underbaraste som finns, att vakna av att någon smeker mej eller kanske tom. kört in en hård kuk i min goa mogna fitta. Det är så jäkla härligt, det saknar jag också. Jag är en mullig kvinna, så det måste du gilla, jag lär aldrig bli trådsmal och sexig, men jag duger nog till någon man.

Du är 100% seriös i detta, jag ids inte tjöta med er som bara är ute efter engångsligg. Ni andra, hör av er så får vi se vart vi landar. Kramar från kvinna 40 plus!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.