Mitt sexliv

mitt sexliv behöver piggas uppMitt sexliv är inte vad det en gång varit, det är ledsamt, en sorg för mig. Sex har alltid varit något jag praktiserat mycket och ofta. Men sedan jag skilde mig så har jag inte haft sex en enda gång. Det börjar kännas nu och det är väldigt jobbigt att ha en sexlust som är hög men inte ha en sexpartner! Vad gör man, jag är en äldre kvinna och det passar sig inte att gå ut och ragga på krogen, det är under min värdighet. Tanter ska inte ragga på krogen, i min värld är det pinsamt för en mogen kvinna i min ålder.

Nåväl, du börjar nog förstå att jag söker efter en man att ha sex med. Är det du kanske? Tror du vill umgås lite med mig också, kanske inte alltför mycket men det hade varit trevligt att ta en kopp kaffe och prata lite. Kan också säga att jag är inte är ensam på det sättet, jag har många goda vänner som jag brukar träffa. Men det är lite annorlunda att ha en manlig vän som man gör lite mer än att pratar med. Om du förstår hur jag tänker?!

Du är som jag, ensamstående men saknar närheten och även sexet och vill ha en ny vän. Att du är en mogen man som svarar det är något jag förutsätter. Yngre män har jag inte mycket gemensamt med, iallafall tror jag inte det. Men jag kan ha fel, det har jag haft förut också, men min känsla säger mig att du bör vara lite äldre. Mvh från kvinnan vars sexliv behöver piggas upp!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

8 svar på ”Mitt sexliv”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.