Mogen kvinna söker kåt sexpartner

mogen kvinna söker kåt sexpartnerHej, jag är en kvinna som är nyskild och jag söker kåt sexpartner. Sex är livets gåva till mänskligheten, sex är det underbaraste som finns. Men när man inte har en partner och är äldre så är det inte helt lätt att få sex. Så jag provar en sexannons här, så kanske jag kan få tag på rätt man som kan tillfredsställa mej. Jag är allt annat än perfekt, jag är en mullig kvinna, mina bröst är inte fasta. Och jag är en naturlig kvinna, allt på mej är äkta, inga silikonpattar eller nåt annat utan jag är som jag är. Jag vet att många män föredrar en naturlig kvinna även om vi kanske inte är så attraktiva.

Män som jag går igång på är också naturliga och så som naturen skapat dej. Om du också har några kilo för mycket så är det helt okej, nästan så att det är ett plus. Men du får inte vara jättestor men lite mullig och mjuk är bara mysigt. Du och jag ska inte bli ett par, jag är som sagt nyskild och jag behöver vara singel ett tag nu. Men sex och när het behöver jag och det är helst så snart som möjligt, gärna igår. Men med det sagt så innebär det inte att jag ligger med vem som helst, desperat är jag inte. Även om jag är kåt  och söker en kåt sexpartner så väntar jag med att sära på benen tills jag hittar rätt man. Svårare än så är det inte.

Jag söker män från 30 år och uppåt, du ska vara singel och fri. Sex gillar du men du gillar också att gosa och kramas men utan att blanda in känslor. Tror du fattar nu va?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.