Mogna kvinnor har lärt sej detta

Åren ger erfarenhet och detta har mogna kvinnor lärt sej enligt tidiningen Feminina. de har följt upp en amerikansk undersökning och resultatet blev fem goda råd till yngre kvinnor. Man kan säga att i korthet så kan man sammanfatta undersökningen så här: Strunta i vad andra tycker och du ska inte tappa bort dej själv i ditt förhållande. Det är 1000 kvinnor som har en ålder 50 eller mer som har intervjuats.

Fem goda råd till yngre tjejer

Du ska ha kul och dejta många och trots att första kärleken är speciell så brukar den sällan hålla livet ut. Därför ska du dejta olika sorters människor och på så sätt få reda på vad din kommande partner ska vara.

Innan du ska stadga dej och bilda familj, så gör allt du vill och har drömt om. De äldre kvinnorna som intervjuades var överens om att de gifte sej och bildade familj för tidigt. Numer så är de flesta kvinnor äldre när de bildar familj. De reser och upplever livet och världen och det är helt rätt tycker de mogna kvinnorna!

mogna kvinnor har lärt sej detta

Strunta i vad andra tycker och tänker

Strunta i vad andra tycker och tänker. Det som du ska göra är precis det du själv vill och känner för. Att andras åsikter ska stå ivägen för dina drömmar och vad du vill göra är inte rätt. Det du ska göra är att lyssna på dej själv och inte något annat.

Det är så att äktenskapet är absolut inte allt, du kan träffa den stora kärleken och leva resten av livet tillsammans. Men det är inget fel i att inte leva med en och samma person hela livet. Du kanske får flera kärlekar i livet, du kanske blir särbo eller lycklig singel hela livet. Det är mer i livet än ett äktenskap, gör det som känns rätt för dej, inte vad man ”ska” göra. Dessutom har kvinnor bra sexliv efter 40!

Acceptera inte att bli tagen för given, du är värd hur mycket och du ska också behandlas med uppskattning. Om en relation inte känns bra, tveka då inte att lämna relationen. Att tas för givet är inte bra varken i din kärleksrelation, bland vänner eller på jobbet.

Källa: Tidningen Feminina

Vänliga hälsningar
www.mognakvinnor.eu

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.