Sex online

mogen kvinna ska ha sex onlineJag är en mogen kvinna och jag saknar sex, nu vill jag ha sex online. Söker en man som precis som jag inte vill ses fysiskt utan bara ses online. Att inte vilja ses i verkligheten låter kanske konstigt, men jag har mina skäl. Dels är jag gift och dels vill jag inte vara otrogen fysiskt och sen vågar jag inte träffa okända män på det sättet. Mina väninnor sexdejtar en massa och det funkar bra men en del har haft otur och träffat oseriösa män.

Jag vill inte ta några risker, men främst är det för att jag är gift som jag enbart vill ha sex online. Mitt äktenskap är bra, men som för de flesta äktenskap, så faller man in i rutiner och spänningen försvinner. Så det är just det jag försöker göra nu, pigga upp mej själv och få lite spänning i livet.

Idag finns det så mycket fiffig teknik som gör sex online möjligt och det är det jag ska testa nu. Vi börjar med att snacka online och känns det bra så kör vi videosamtal. Nu vill jag varna dej för att vara naken direkt i kameran, då lägger jag på direkt. För mej är det respektlöst att göra så, jag vill ha lite mer stil om man säger så! Du får gärna vara gift också, så blir det ännu mer spännande. Ses vi?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

3 svar på ”Sex online”

  1. Hejsan!

    Jag ställer mer än gärna upp för dig och har det skönt online, är 23cm berikad och sprutar väldigt mycket, så hör av dig så vi kan njuta! /Puss och smek Andy

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.