Sexig dam söker

jag är en mogen sexig damJag är en sexig dam, om jag själv får säga det hihi. Det jag söker här är en trevlig man som uppskattar mej som jag är. Det är vänskap och sex jag söker, dock inte något stadigt förhållande. Att blanda in känslor i vår relation aktar jag mej noga för, det kan förstöra så mycket. Har varit ensamstående en period nu och därför saknar jag närhet och sex. Och någon att prata med om allt möligt, vardagen, livet och mycket mera.

Det där med att man blir blixtkär vid första ögonkastet det tror jag inte på, men om det mot all förmodan skulle hända. Då tackar jag inte nej, naturligtvis inte, men just nu känns det som jag ska vara singel. Ett tips, ställ inte krav på mej, då lär jag slå backut och drar som en avlöning, bara så att du vet det.

Du är en trevlig man i lämplig ålder, du ser bra ut och är mån om din kropp och din hälsa. Om du har stor kuk eller en liten kuk, det spelar ingen roll, det är detaljer. Likaså om du har tvättbräde-mage eller inte, det bryr jag mej inte om heller. Men det jag bryr mej om är att du är en gentleman och vet hur en sexig dam ska behandlas.

När vi träffas handlar det alltså inte enbart om sex, utan vänskap också. Jag ser framför mej att vi går ut och äter en god middag tillsammans eller hittar på något sådant. Sen får kvällen avslutas med mycket njutning och det är naturligtvis sex, gärna med ett långt skönt förspel. Seriösa män hör av er så att vi kan träffas snart. Pussar och kramar från mej till dej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Sexig dam söker”

  1. Hej sexig dam! Är en man över 50 som uppskattar en kvinna som tycker om att klä sig som det anstår en bildad sexig kvinna låt oss prata över nätet så får vi se vad som väntar runt hörnet. 😣

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.