Sexig puma

jag är en sexig pumaEn sexig puma vill jag påstå att jag är, om jag får lov det? Att vara mogen och sexig är inget fel och att tycka det själv är bara sunt. Man ska älska sej själv och sin kropp. Och det gör jag och hoppas att det finns någon man här som gillar självsäkra mogna kvinnor! Isåfall ska du genast höra av dej till mej, det är nämligen så att jag söker en stadig knullkontakt att träffa lite då och då. Typ när lusten faller på och för egen del så är det rätt så ofta.

Du får gärna vara aningen dominant (ej smärta) och du ska vara en man som kan ta för dej. Om du är ung och oerfaren så förstår jag att du inte tar för dej på samma sätt som en mogen man. Men det är ingen fara, då lovar jag att ta kommandot! Som du kanske förstår så är jag inte speciellt intresserad av hur gammal du är. För mej är kvalitet viktigare än ytliga och betydelselösa saker som ålder och utseende.

I min värld så bjuder en kvinna inte hem en man direkt. Utan hon blir utbjuden på en middag, lunch eller fika. Det är nämligen så gentlemen uppför sej och du ska alltså vara en gentleman som vet hur en mogen kvinna ska behandlas. Känner du dej träffad av mina rader och attraheras av en sexig puma? Då förväntar jag mej att du kontaktar mej snarast!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Sexig puma”

  1. Hej här har du en gentleman , bjuder dig gärna på middag. Är uppfostrad och vet hur man för sig
    Vem vill inte träffa en sexig puma med snygg rumpa. Tror oxå jag kan dominera med finnes.

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.