Sexiga bröst

äkta sexiga bröstMina sexiga bröst är äkta och jag tycker om dom, tycker du att mina bröst är fina? Alla har vi något vi är stolta över och jag är väldigt stolt över mina bröst. Dom ser ut som mindre bowlingklot på bilden, men i verkligheten ser dom finare ut. Det är skitsvårt att ta en bra bild på sej själv, men du får hålla tillgodo med denna bröstbilden. Jag vill veta om du gillar det du ser? Och om du gör det så kan du väl skriva vad du skulle vilja hitta på med mej. Obs!!! Bara sexsnack fångar inte mitt intresse, lite mer stil får du ha. Jag är singel och trivs väl ganska okej med det, men det är lite ensamt ibland.

Helt ärligt, jag har ingen aning om vad jag söker här, men jag vill ha kontakt med killar sen får vi se. Hur du skriver till mej spelar så klart roll och om du fångar mitt intresse så får du svar. Respektera mej för den jag är och om du inte tycker jag är intressant så behöver du inte skriva. Jag är en ärlig person och jag respekterar dej för den du är och så ska det vara. Sen får vi se vad som sker, kanske snackar vi på nätet eller så träffas vi i verkligheten, vi får se. Nånstans får man börja och det har jag gjort nu och hoppas på att någon vettig och seriös kille hör av sej! Sen hur det slutar får vi se, jag gillar att ta saker som de kommer, så även detta! Puss och Kram från lilla mej, med sexiga bröst ;-).

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Sexiga bröst”

  1. Hej sexiga bröst såg din annons och den fall för mig direkt wow vilken kvinna. Jag finner det intresse hos dig utöver dina vackra bröst;) Håller med dig nånstans måste man börja och det är därför jag skriver till dig för att jag själv vill börja nånstans kanske vi kan börjas tillsammans

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.