Sexigt par

vi är ett sexigt parVi är ett sexigt par som söker en deltagare i våra sexlekar. Man eller kvinna spelar inte någon roll, vi är bi båda två. Om du inte är bi så respekterar vi det, vi vill ha bra sex på tre, en skön trekant med andra ord. Vi ser bra ut båda två. Hon 28, blond och sexig, en trång fitta (helrakad) och fina bröst. Han 32, delvis rakad och en ganska stor kuk som sprutar mycket. Då vi varit ett par i några år nu och vi är säkra på varandra så finns det ingen risk för svartsjuka. Det är viktigt att påpeka det och vi har haft trekanter förut och det har varit helt underbart.

Vi väljer att inte ställa krav på din ålder mer än att du måste vara myndig, dvs. 18 år eller äldre. Dock är det bäst om du åtminstone fyllt 25 så att du är mogen och vuxen! Vi tar för givet att du är ren och fräsch, gärna tränad och tar hand om din kropp. Inga gamla gubbar är av intresse, men att sätta en åldersgräns uppåt tror vi inte på. Det finns många män som är lite äldre men som är fräscha och vältränade.

Sex i alla former och i vilken mix som helst, det gillar vi. Så du bör vara öppensinnad och inte rädd för att prova olika saker i sängen. På somrarna brukar vi gå på nakenbad, ibland åker vi en bit för just det. Några gånger har vi varit på Gran Canaria och då har vi haft det riktigt trevligt med flera andra personer. Vi är spontana och gillar att göra det oväntade och oplanerade och du bör vara som vi. Sugen på ett sexigt par? Hör då av dej och berätta lite om dej själv. Kram från oss.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Sexigt par”

Lämna en kommentar