Sexträffar dagtid sökes

kåt mogen gift kvinna söker sexträffar dagtidHej, är en gift kvinna, sexträffar dagtid är jag ute efter och hoppas finna en man här. Är du också gift så är det naturligtvis ingen nackdel, utan snarare en fördel. Men det kvittar, det viktiga är att du attraherar mej, att du har möjighet att ses dagtid. Jag anser mej själv vara sexuellt attraktiv, alltså en sexig mogen kvinna. Vill inte lägga ut någon bild på mej själv där jag kan kännas igen. Så du får hålla till godo med denna bilden, vi bytter bilder när vi fått kontakt. Samt att vi ska köra videosamtal (påklätt) innan vi ses i verkligheten. Du måste ordna någonstans där vi kan ha våra sköna sexträffar dagtid. Hemma hos mej fungerar det inte som du nog förstår.

Sex är livets krydda, utan sex har jag svårt att vara glad och leva. I mitt äktenskap så är det torrt på den fronten, därav söker jag en man att träffa brevid äktenskapet. Moraliskt riktigt eller inte, det är som det är, jag måste leva och må bra. Jag är 100% seriös i detta och det måste du också vara, jag kan genomskåda dej om du inte är ärlig. Man lär sej sådant med åren. Din ålder är helt ointressant så länge du nått myndig ålder. Du är en vältränad man och mån om ditt yttre och du dyrkar sex lika mycket som jag gör. Vår fysiska attraktion är viktig, både för din och min del, så det måste finnas en ömsesidig attraktion oss emellan. Det kommer vi att känna av när vi träffas öga mot öga första gången, förslagsvis på ett café eller liknande.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Sexträffar dagtid sökes”

  1. Hej jag är också gift men saknar sex i förhållandet. Jag anser att sex är en viktig del i äktenskapet är en medelålders man som tycker din annons verkar ok hör av dig om du tycker jag verkar intressant

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.