Singeltjej söker mys

sexig singeltjej söker mysSingeltjej söker mys, jag saknar närhet och värme men även sex. Det är väl lika bra att vara ärlig från början tycker jag. Bara för att man är singel innebär det inte att man inte behöver närhet och värme, det behöver dom flesta tror jag?! Därför vill jag se om jag kan hitta en snäll och trevlig kille. Du ska viljal mysa med mej, ligga sked och gosa. Kanske kolla nån film, fixa käk, gå på bio, åka till skogen och njuta av tystheten och tvåsamheten. Eller nåt annat kul man kan göra när man är två, kom med förslag. Finns massor att hitta på, men själv är det inte så kul. Vill du?

Jag är inte speciellt intresserad av att inleda nåt allvarligare, jag trivs ganska bra som singel faktiskt. Men man vet aldrig vad som händer. Jag känner att jag inte vill planera för mycket och så. I mitt fall så mår jag bäst av att ta allt som det kommer och inga krav, känner du också så? Jag har gärna sex men det är inte därför jag skriver denna kontaktannonsen. Om vi har sex och det blir en sexdejt? Händer det så är det väl meningen. Men inget som händer första gången vi ses. Är bara dumt och planera för mycket, det blir ändå inte som man tänkt.

Attraktionen mellan oss är viktig

Att vi ska attraheras av varandra är självklart och det vet vi inte förrän vi står öga mot öga. Men jag är svag för killar med charm, jag går inte på utseendet. Utan det är mer helheten som är viktig när jag attraheras av en kille. Även om du är skitsnygg så kanske jag inte alls attraheras av dej. Om din personlighet inte tilltalar mej osv. Åldern bryr jag mej inte heller om, det är ju bara en siffra, men såklart vill jag inte dejta gamla gubbar haha. Så fatta tangentbordet och skriv en rad till mej så vi kan börja nånstans. Puss och kram, singeltjej söker mys.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

3 svar på ”Singeltjej söker mys”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.