Söker gifta män

mogen kvinna söker gifta män för sexGift kvinna söker gifta män för sex och inget annat än sex. Jag är så less på livet, det händer inget kul i mitt liv, det är samma rutiner dag ut och dag in. Att maken är tråkig och är inte ett dugg intresserad av att ha sex med mej gör inte saken bättre. Den grå trista vardagen där inget utöver det förväntade händer, så kan man beskriva mitt liv numera. Detta är inget jag vill ha, men jag kan av olika skäl inte heller skilja mej. Så jag sitter i rävsaxen och nu måste jag göra något åt det.

Jag mår inte bra av detta, jag är en kvinna som behöver spänning i livet för att kunna leva. Tror du förstår mej om du är i samma sits som jag. Jag vet att det finns massor med gifta män som känner som jag, men var finns ni? Här kanske? Jag tror och hoppas det. Hur vanligt är det att kvinnor söker gifta män för sex? Det är nog vanligare än man tror, kvinnor är också kåta. Och när man lever i en mångårig relation så blir det slentrian i sexlivet, för det mesta.

Alla vet att det är en konst att hålla igång sexlivet, men ibland går det inte. En del växer ifrån varandra på den punkten, tyvärr, det är nog det jag och maken gjort. Så jag vill här och nu se om det finns en gift man som vill chansa och träffa mej? Jag har en väldigt diskret nakenbild på mej själv, vill inte riskera att bli igenkänd. När vi får kontakt bytter vi bilder och snackar i videosamtal. Ålder, utseende osv. är ej det viktigaster för mej! Sugen på att höras och se vart detta leder?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

2 svar på ”Söker gifta män”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.