Söker kille

sexig och kåt tjej söker killeHejsan alla trevliga människor, jag är en trevlig tjej och jag söker kille för en trevlig dejt eller två. Vad det är för dejt det får vi se, det är inget som går att planera. För vi är så olika som personer och kemin måste stämma för att det ska bli något. Oavsett om det är vänskap, kärlek eller sex, så måste kemin vara där och den vet vi inte förrän vi står face to face.

Visst kan man få en känsla när man snackar online eller pratar i videosamtal. Men till syvende och sist så är det kemin när vi står face to face som är det som avgör. Därför är jag öppen för att dejta en kille och se vart det landar, det kan bli vad som helst eller så har vi inte alls någon kemi. Tror de flesta håller med mej om detta, hur som helst så är detta mina erfarenheter.

Jag söker kille i min ålder eller åtminstone däromkring, dvs. runt 30-35 år! Som person är jag väldigt snäll, för snäll säger många och sen är jag även lite galen, även här säger många att jag är för galen. Hahaha, men det är sådan jag är och det är väl därför jag skriver en kontaktannons och söker en trevlig kille. Jag lever ett ordnat liv med jobb, vänner, hobbies och så, inga konstigheter och inga problem! Detsamma gäller dej, jag fixar inte killar som har en massa problem, droger och annat skit. Sex gillar jag, annars hade jag inte hittat hit till denna sexbloggen. Men vem gillar inte sex lixom, det är ju något alla behöver, mer eller mindre.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.