Söker kravlös sex

kravlös sex sökes av mogen kvinnaJag är en mogen kvinna som söker kravlös sex med en schysst man! Då jag har ett jobb som gör att jag inte har tid att stadga mej. Så är detta det bästa sättet för mej att hitta en man att ha sex med. Att jag trivs som ensamstående kvinna gör att detta sättet är det perfekta för mej. Så jag söker en man som vill träffas enbart för sex och det får bli när jag kan. Eftersom jag jobbar mycket så har jag alltså inte så mycket tid och när jag väl är ledig så vill jag träffas. Det kan bli både på dagtid och kvällstid och vissa helger. Lite beroende på hur mitt schema ser ut.

Män som jag brukar attraheras på är riktiga karlarkarlar, alltså riktiga män som ser ut som och uppför sej som en man ska. Inga feminina män alltså! Har du arbetarhänder och är grov är du riktigt het i mina ögon. Men även kostymnissar kan vara attraktiva. Mycket handlar om din utstrålning och ditt sätt att vara, du är givetvis en gentleman. Något som är viktigt för mej är att du har en sexlust som är stor och du vet hur du ska behandla en kvinna. Sexet blir bäst när vi träffats några gånger och det är alltså regelbundna träffar jag är ute efter, blir enklast och bäst då!

Jag har inga krav på att du ska vara singel, för det är bara sex vi ska ha, kravlös sex. Och då känner jag att jag inte kan ställa några krav på dej. Om du har en fru och du är otrogen, så är det upp till dej, jag gör inget fel, jag vill bara njuta av sex utan krav! Då jag bor ensam kan vi ses hemma hos mej. Mvh <3.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

2 svar på ”Söker kravlös sex”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.