Söker kravlös sexträff

mogen kvinna söker kravlös sexträff med kåt manHej, mogen kvinna här, som söker en kravlös sexträff med en seriös man 25-55 år. Detta är första gången jag gör detta och det är lite nervöst, men har fantiserat en tid om detta. Så nu är det dags att förverkliga denna sexfantasin på riktigt. Jag har inte ens haft one night stands någonsin i mitt liv, så jag är verkligen oskuld på området. Eftersom jag är lite nervös så är det bra om du är framåt och tar första steget. När vi väl är igång, då lär du inte behöva ta kommandot, tro mej. Utseende, längd, vikt och annat ytligt spelar inte så stor roll. Själv ser jag alldaglig ut och inte alls någon skönhet. Jag är den jag är, så enkelt är det, jag har aldrig varit en som piffat upp mej med onaturliga saker, som smink och annat. Jag är mej själv och trivs med det, uppskattar om du också är naturlig och är dej själv.

Om vi vill träffas flera gånger är det bara trevligt, men inget krav. Det är som sagt en kravlös sexträff jag söker och då är där inga krav alls. Jag tror i mångt och mycket att sexet blir bättre när man inte har en massa krav hängande över axlarna hela tiden. Personligen tror jag att jag släpper loss på ett helt annat sätt när det är kravlöst. Men vi får se, hur det blir står skrivet i stjärnorna. Något som är säkert är att jag inte vill ha någon fast relation, jag trivs så bra som det är. Trevliga och seriösa män, hör av er så vi kan börja snacka och hitta en tid, dag och plats för vår sköna sexträff. Mvh.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Söker kravlös sexträff”

  1. Hej mogen kvinna!. Här skriver en härligt kåt man, absolut villig att ta första kommandot ser inget konto med det. Visst är det härligt med kravlöst sex. Hör gärna av dig om du vågar?. Väntar på dig och härligt sköna träffar.

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.