Söker sexrelation

kåt mogen kvinna söker en sexrelationNu vill jag ha en sexrelation med en mogen man. Vem är jag då? Jag är en mogen kvinna kring femtio, sugen på att träffa en man regelbundet för mys och sex. Sen är det svårt att beskriva sej själv, men jag tycker att jag är en bra person, snäll och omtänksam. Min vardag består av att jobba, umgås med vänner, motionera och ta hand om min hälsa. Varje dag promenerar jag och jag försöker att äta hälsosamt men på helgen blir det onyttigheter. Söker en likasinnad man som vill umgås med mej både i och utanför sängen, men främst är det en sexrelation jag söker. Om det skulle bli mer än sex och vänskap är det ett plus. Men inget som jag aktivt söker då jag trivs med friheten jag har som singel.

Som du kanske förstår så vill jag inte ligga första gångerna vi träffas. Detta för att jag ska vara säker på att du inte bara vill knulla mej och sen sticka. Jag vill ha något mer seriöst än ett engångsligg nämligen. Då får man låta bli att sära på benen direkt, även om man skulle vilja det hehe. Jag är inte på något vis präktig, men jag vill veta att du är seriös och är du seriös så respekterar du det.

När det kommer till sex så är jag nog ganska traditionell, men det kanske du kan ändra på? Jag är född nyfiken och provar gärna nya saker men själv är jag dålig på att ta sådana initiativ. Så det är bra om du är framåt och kan ta kommandot på det planet. Hör av dej om du vill ha en sexrelation med mej. Vi får se om vi klickar och går vidare. Kram från mej till dej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Söker sexrelation”

  1. Hej mogna kvinna!. Här är en som passar väldigt bra in på din beskrivning. Försöker att hinna med lite motion några gånger per vecka cykling framför allt. Själv tycker jag om att ta initiativ prova nytt är inte alls något dumt.

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.