Ung och sexig tjej

jag är en ung kåt sexig tjej som söker äldre mänJag är en ung och sexig tjej på 25 år och jag letar efter en man, gärna lite äldre, som vill ha sex med mig. Jag är vältränad och ser bra ut, tja, jag är snygg sexig och singel. Sex är jätteviktigt för mig, men jag är inte så erfaren, visst har jag haft sex men inte så mycket. Har inte haft pojkvän så det har bara varit några one night stand och det har inte varit så bra. Så om du vill lära upp mig och bli min sexlärare så hade det varit härligt. Det gör inge om du är gift, vi ska ju bara knulla, inget annat och din fru får aldrig veta.

Jag söker en äldre man som är smart, självsäker, kåt och har en ständigt hård kuk. Jag vill ha någon som kan ta hand om mig och ge mig bra sex, kan du det? Vill ha en man som är öppen för nya sexuella upplevelser och som förstår att jag är en ung och oerfaren tjej. Trots att jag är 25 år, det är faktiskt helt ärligt lite pinsamt, men det är som det är.

Om du känner att du är den äldre mannen jag söker, så tveka inte att höra av dig till mig. Tror de flesta äldre män gillar en ung sexig tjej, men jag har lite krav. Du får inte vara ”gubbig”, så du ska vara ungdomlig och se ungdomlig ut, gärna vältränad. Gubbmage går bort, men gubbkuk går hem, hajar du?! Jag ser fram emot att träffa dig och se vart vår första dejt kan leda oss. Helst vill jag ha en fast sexuell relation med återkommande träffar, men om det blir så återstår att se. Puzzzz.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Ung och sexig tjej”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.