Bra sexliv efter 40

Vill du ha ett bra sexliv efter 40? Det är faktiskt den bästa tiden i livet för mogna kvinnor och sexlivet brukar blomstra då. Det är mer vanligt än ovanligt att mogna kvinnor runt 40-50 års ålder och även över femtio har sex med yngre män. Detta har sina naturliga förklaringar till viss del. Dels har kvinnorna runt 40 gått igenom familjebildning och ungdomarna har blivit stora och börjar flytta hemifrån. Så kvinnors lust ökar då. På så sätt så finns det så mycket mera tid att lägga på sej själv för kvinnor. Dessutom är stressen borta från åren när ungdomarna var små och behövde sina föräldrar på ett helt annat sätt. Ungdomarna är nu mer självgående och det är dags för kvinnan att skapa sej ett nytt liv och gå in i en ny fas i livet.

Bra sexliv efter 40 är så mycket bättre sex

Utöver det vi berättade ovan så är det också så att åren har satt sina spår, på många sätt, mest till det positiva. Mogna kvinnor är mer säkra på sej själv och därmed har de ett mycket bättre självförtroende. Det i sin tur gör att deras sexliv blir helt annorlunda mot när dom var yngre och mer oerfarna. Nu vet kvinnan sitt värde, hon tar för sej och har lärt sej att njuta av livet och att fånga dagen. En stor fördel för sexlivet.

Kroppen har naturligtvis tagit lite stryk med åren, men det är naturligt. Många män, speciellt yngre män tycker att en mogen kvinna är otroligt sexig, trots att brösten hänger och skinne blivit lite slappt. Vad vi har förstått så föredrar de flesta män, oavsett ålder, att en kvinna åldras naturligt. Att försöka göra allt för att se yngre ut, tex. silikon i brösten, bröstlyft, botox osv. är för många män direkt avtändande. De flesta män går igång och tänder på naturligt åldrande.

Många gånger är det kvinnans självsäkerhet som lyser igenom och gör henne både vacker och sexig! En mogen kvinna kan på ett naturligt sätt slappna av och släppa alla hämningar när det kommer till sexet. Bra sexliv efter 40 är alltså ingen myt utan det är precis så det är för de flesta kvinnorna. Detta kan du som man, yngre eller äldre dra nytta av för er båda.

ha ett bra sexliv efter 40

Lär känna din kropp

Det är såklart många olika faktorer till att man har ett bra sexliv efter 40. En sak är att man har lärt känna sin kropp och vet vad man njuter av! Ni yngre killar, detta är något ni också måste göra, smek er själva, ta på er, runka, ha solosex helt enkelt och lär känna era kroppar. Detta är inget som är skadligt utan bara till nytta, om du vill runka varje dag, flera gånger varje dag, en gång i veckan, eller what ever. Gör det som känns bra, det är som sagt bara till nytta, både för dej och kvinnor du ska ha ett sexliv med. Ju bättre man lär känna sin kropp, ju bättre sex kommer du att ha.

Spelar storleken någon roll?

Den frågan är klassisk och har ställts i årtionde. Det enkla svaret på den frågan är, nej, storleken har inte någon betydelse. Det är hur du använder din kuk som är det viktiga. Sen finns det naturligtvis kvinnor som vill ha en riktigt stor kuk, men det finns lika många kvinnor som föredrar en mindre kuk. I det stora hela så är det en smaksak och så länge du vet hur du ska hantera en kvinna så spelar storleken ingen roll.

Mogna kvinnor vill ha mer än kuk, de vill ha fingrar och händer över hela kroppen. De vill ha en tunga som slickar deras mogna fitta. Så kuken är inte allt, storleken spelar ingen roll, det är den totala njutningen som spelar roll. Så ni killar som är oroliga för att ni har en liten kuk, var inte oroliga, det finns många kvinnor som inte är så fixerade vid storleken.

 

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.