Dominant kvinna

jag är en mogen dominant kvinnaJag är en dominant kvinna, jag tror iallafall att jag är dominant och vill praktisera det på en ung kille. Vem är jag som letar efter lammkött? Jo, det är jag, som inte säger mitt namn här och nu, det tar vi lite privat. Men jag är en mogen kvinna som alltid varit lite dominant som person. Att använda min dominanta sida i sängen har jag aldrig gjort tyvärr. Min ex man ville inte det, jag försökte men han vägrade. Men nu har jag varit en skild kvinna i några år och nu ska jag sätta dej på plats.

Det är viktigt att du är ung och oskyldig, men du måste naturligtvis vara myndig och över 18 år! Du kan lita på mej, jag kommer inte att skada dej, det ska inte vara sådan smärta. Men jag är väldigt bestämd och du gör som jag säger. Min säng har fina sängstolpar att sätta handklovar på och jag kan inte vänta på ditt svar.

Jag vill träffas ganska snart och som sagt, yngre killar är det jag söker. Men, även en äldre undergiven man kan komma på tal, ifall du lyckas snärja mej. Vi möts först på stan och säger hej till varandra, känns allt bra då, så går vi hem till mej och myser. Sugen? Puss och kram från en troligtvis dominant kvinna!!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Dominant kvinna”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.