Sambo kvinna

sambo kvinna söker mer sexSambo kvinna behöver mer sex än jag får hemma. Så därför söker jag här och nu efter en sambo/gift kille som vill busa med mej. Har varit sambo i herrans många år, vi är bästa vänner men under täcket händer det inte så mycket längre. Det blir slentrian och allt är samma och jag saknar spänningen sååå mycket. Har förstått att det inte bara är jag som känner så, många av mina väninnor har samma problem. Det var de som tipsade mej att sätta in en sexannons och söka något sidan om.

Egentligen är jag helt emot otrohet, har alltid avskytt det och predikat för de som varit otrogna. Men nu sitter jag själv i den sitsen och förstår numera de som är otrogna. Att lämna en relation efter många år är dumt, vi är trots allt bästa vänner. Känner varandra innan och utantill och trivs bra. Men det är just sexet som saknas. Visst, jag kan separera mej jag vill som sagt inte det, men nog om det.

Mannen jag ska träffa ska också vara upptagen, det är ett krav!!! Vi får ses utomhus när vädret tillåter och när det är busväder, så får vi lösa det på något sätt. Men det är detaljer, sånt ordnar sej alltid, så jag ser inte det som ett problem. Lite krav har jag på dej, jag gillar modell större men är du ”rätt” man, så funkar det med en mindre doning. Om du har en rapp tunga som gillar att slicka fitta är det ett plus, jag älskar att bli slickad, får orgasm efter orgasm, helt underbart. Jag letar ligg men inte med olika män, utan med en och samma, typ en stadig kk-relation, där vi kan lita på varandra.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

Lämna en kommentar