Sambo kvinna

sambo kvinna söker mer sexSambo kvinna behöver mer sex än jag får hemma. Så därför söker jag här och nu efter en sambo/gift kille som vill busa med mej. Har varit sambo i herrans många år, vi är bästa vänner men under täcket händer det inte så mycket längre. Det blir slentrian och allt är samma och jag saknar spänningen sååå mycket. Har förstått att det inte bara är jag som känner så, många av mina väninnor har samma problem. Det var de som tipsade mej att sätta in en sexannons och söka något sidan om.

Egentligen är jag helt emot otrohet, har alltid avskytt det och predikat för de som varit otrogna. Men nu sitter jag själv i den sitsen och förstår numera de som är otrogna. Att lämna en relation efter många år är dumt, vi är trots allt bästa vänner. Känner varandra innan och utantill och trivs bra. Men det är just sexet som saknas. Visst, jag kan separera mej jag vill som sagt inte det, men nog om det.

Mannen jag ska träffa ska också vara upptagen, det är ett krav!!! Vi får ses utomhus när vädret tillåter och när det är busväder, så får vi lösa det på något sätt. Men det är detaljer, sånt ordnar sej alltid, så jag ser inte det som ett problem. Lite krav har jag på dej, jag gillar modell större men är du ”rätt” man, så funkar det med en mindre doning. Om du har en rapp tunga som gillar att slicka fitta är det ett plus, jag älskar att bli slickad, får orgasm efter orgasm, helt underbart. Jag letar ligg men inte med olika män, utan med en och samma, typ en stadig kk-relation, där vi kan lita på varandra.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

3 svar på ”Sambo kvinna”

 1. Hej
  Jag är en man 39 år boendes i södra Sthlm i samboförhållande, jag är av modell större.
  Älskar att få slicka en kvinna, jag ger hellre istället för att få oralt, att bli få oralt är underbart men att slicka står högre i rang hos mig =)

  Låter självklart som man skriver det du söker på detta sätt men skulle jag skriva någonting annat så hade det varot felaktigt =)

  Svara
 2. Hej Jag är en man på 40 år i samboförhållande,
  Jag finns I södra Stockholm, är lite större en medelstorlek.
  Något av det det bästa jag vet i sexväg är att slicka en kvinna långa stunder till flertalet orgasmer =)

  Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.