Mullig milf

mullig milf söker yngre killeMullig milf med stora pattar och ett snyggt yttre, sugen? Jag är så jäkla sugen på att vara lite busig. Men det är inte alltid så lätt att hitta killar som gillar mulliga kvinnor. Det är helt klart så att jag gillar yngre killar, jag vill vara ärlig. Men det är inget krav men helst ska du som hör av dej vara yngre, typ 25 år och uppåt. Om vi har bra sex så vill jag ses igen, detsamma gäller dej, jag letar ligg men INTE engångsligg, fattar du!!

Det innebär följande, jag känner jag måste vara extra tydlig. Vi ligger inte första eller andra gången vi träffas irl, så är det bara. Är du seriös förstår du det och du respekterar det. Är du ute efter en lättfotad och desperat kvinna, så har du kommit helt fel.

Tänker att vi ses på stan, tar en fika och snackar och känner av om vi har nån kemi. Om allt känns okej så bestämmer vi en dejt till och lär känna varandra lite bättre. Om andra dejten känns lika bra, så träffas vi hemma hos någon av oss nästa gång vi ses. Kanske fixar vi en god middag tillsammans eller beställer hämtmat, vi får se. Jag uppskattar ett eller två glas vin och om du är duktig på att göra Irish Coffe så får du mer än gärna göra en sådan till mej. Nåväl, att planera för mycket här och nu är rätt meningslöst.

Det jag hoppas nu är att någon trevlig och seriös yngre kille hör av sej, du som vill dejta en mullig milf för seriösa träffar framöver. Vi ses snart hoppas jag! Kramkram

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Mullig milf”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.