Sex i Göteborg

kåt mogen kvinna söker sex i göteborgJag är en extremt kåt mogen kvinna som vill ha sex i Göteborg. Då jag är gift så måste våra sexträffar vara absolut diskreta och vi får träffas hemma hos dig. Om du också är gift/sambo så får vi hitta på något annat ställe att träffas. Det ordnar sig, det är bara detaljer, finns viljan där så hittar vi nåt bra ställe. När vädret tillåter det kan vi vara utomhus och om du har en rymlig bil så kan vi ha sex där. Tyvärr måste jag vara otrogen, det har sina legitima skäl och inget jag går in på här. Men ni som har pekpinnar, bespara mig dom, ni vet inte varför jag är otrogen.

Hur gammal jag är och hur gammal du ska vara, det är irrelevant, så länge du är myndig. Men du ska vara hel och ren och nyduschad när vi träffas och jag ser helst att du har en kropp som är i gott skick. Jag själv är väldigt mån om min kropp och håller mig i form, trots min ålder så har jag en ”ung” kropp. Eftersom jag är gift kan jag inte sätta ut en tydligare bild här, det förstår du nog. Men när vi fått kontakt och om vi synkar så långt. Då byter vi bilder och ev. pratar vi i videosamtal. Det är för övrigt ett krav innan vi träffas irl så att jag vet att du är den du utger dig för att vara.

Sex är för mig något naturligt, jag har ett fritt sinne och gillar det mesta inom erotik och njuting. Jag föredrar långa förspel och även en snabbis lite då och då och jag ser helst att vi ses 1-2 gånger i veckan. Vill du ha sex i Göteborg med mig? Hör då av dej nu!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.