Otrogen

otrogen kvinnaJag är en gift kvinna och nu ska jag vara otrogen, mot allt som jag tycker, men jag har inget val. Jag söker en man, gärna upptagen, för sköna stunder i sänghalmen 1-2 gånger i veckan. 100% diskreta träffar är ett måste, men det förstår du nog, därför är det en fördel om du också är upptagen. På så sätt så behåller vi hemligheten för oss själva och ingen får veta något. Det finns orsaker till att jag bestämt mej för att vara otrogen, men det går jag inte in på här, det är privat. Möjligen berättar jag för dej när vi träffas irl.

När det kommer till sex så är jag givetvis erfaren, prövat det mesta. Men det finns säkert busiga saker jag inte prövat och då prövar jag det mer än gärna. Att släppa hämningarna och njuta fullt ut är något jag lärt mej med åren. Nu är jag kanske rätt så frispråkig och säger vad jag tycker och tänker, så det får du respektera och gilla. Alla gör nämligen inte det, jag är en ganska framåt sexig mogen kvinna.

Våra möten får bli utanför våra hem, så det får vi klura på hur och var vi ska ses. Det ordnar sej säkert, när vädret tillåter det så kan vi ses utomhus kanske? På nåt ställe där det inte finns andra människor, för att knulla offentligt med åskådare är inte alls något för mej. Din ålder är nånstans mellan 25-50, ganska vid åldersgrupp. Eftersom åldern bara är en siffra så spelar det inte så stor roll. Jag är kring 40 så jag är inte så gammal, ganska ung faktiskt. Jag kan ses lite när som och har lätt att komma ifrån. Ses vi?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

6 svar på ”Otrogen”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.