Tjock kvinna söker

tjock kvinna söker sexJag vet inte om jag kan kalla mej en tjock kvinna, snarare fet, tror de flesta håller med mej. Men, även om jag är stor så behöver jag närhet och sex. Dessutom försöker jag gå ner i vikt och vad kan vara bättre motion än att ha massor med sex?! Därför söker jag en man som gillar tjocka kvinnor och som verkligen tänder på min stora kropp. Har haft partners som inte vill ha en normalviktig kvinna, inte ens mulliga kvinnor utan bara rejäla kvinnor som mej. Men dessa män är inte helt lätta att hitta så därför provar jag att skriva en sexannons här på mognakvinnor.eu och hoppas på svar.

Precis som alla andra vill jag hitta kärleken men jag får nog vara tydlig med att det söker jag inte nu. Men visst, om det dyker upp en man som gillar mej och jag gillar honom så säger jag inte nej. För vem säger nej till kärleken, inte jag iallafall! Just nu söker jag bara en sexpartner, gärna en man som vill inleda ett kk förhållande utan krav. Sen får vi se vart resan tar oss, det kanske fungerar utmärkt som sexkompisar, eller så blir det nåt mer. Eller så blir det inget alls, vi får se. Att planera är i stort sett helt omöjligt utan vi får ta det som det kommer och göra det bästa av det hela.

Är du en omtänksam och seriös man som gillar och tänder på en tjock kvinna? Då tycker jag att du ska höra av dej, din ålder spelar ingen roll, inte ditt civilstånd heller.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Tjock kvinna söker”

  1. Hej vackra kvinna!
    Här kommer några rader från en 58 åring som bara gillar stora kvinnor.
    Har erfarenheter av både rollspel och BDSM.
    Låter det som något för dej så hörs vi.

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.