Särbo kvinna

särbo kvinna söker sexHejsan, här finns en särbo kvinna som tänkte vara lite busig. Min särbo bor väldigt långt bort så vi kan inte ses så ofta. Det innebär att jag inte blir tillfredsställd så som jag behöver, så är det tyvärr. Därför känner jag att jag måste träffa en annan man som kan träffa mej lite oftare. Nu är det inte alls så att jag tänker lämna min särbo, absolut inte, men min lust är stor och jag behöver mycket sex regelbundet. Du vet väl att kvinnors lust ökar med åldern, så har det varit för mej har jag märkt. Det är härligt, men samtidigt jobbigt när jag och särbon inte kan ses så ofta.

Du kan med fördel också vara upptagen, särbo, gift eller what ever. För min del skulle det kännas bäst om du också är upptagen, då är det lite mer på lika villkor. Och jag kan nog mer lita på att du inte ställer till problem om du också är upptagen. Jag bor i Stockholms trakten och du ska också bo här någonstans i närheten, det är viktigt. Jag kan ses både helger och vardagar men inte på dagtid, då jobbar jag. Min särbo och jag träffas endast på helgerna och långt ifrån alla helger. Så jag är ganska flexibel.

Livet är bra, men att vara särbo kvinna är lite svårare än jag trodde. Men jag älskar min särbo över allt annat och kommer inte att lämna honom. Det finns bara inte och jag tror det är bra att du förstår det redan från början! I övrigt tror jag att du är i min ålder, alltså kring 40-50-års åldern.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Särbo kvinna”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.