Hemlig älskare

sambotjej söker hemlig älskareHejsan hallå! Jag letar efter en hemlig älskare, jag är en sambotjej och vi måste sköta detta snyggt. Nu är det inte så som du tror, min sambo tycker det är okej. Låter kanske konstigt men pga. sjukdom så kan vi inte ha sex som vi haft. Vi älskar varandra och han vill mitt bästa och förstår att det är svårt för mej att vara utan sex. Därför har han gett mej tillåtelse att skaffa mej en hemlig älskare. Det enda han kräver är att jag ska vara diskret och att vi inte ses hemma hos oss. Krav som är helt okej för min del!

Jag vill träffa dej över en kopp kaffe och snacka lite först! Känns allt bra så går vi vidare. Det bästa är om vi kan träffas hemma hos dej, andra lösningar är bara krångliga och kostar pengar. Nu är det också så att jag vill inte träffa mer än en och samma man. Jag kommer alltså inte att knulla runt med flera olika. Om du inte har sex med andra så kan vi skippa kondom, annars är kådis ett krav. För mej så kan en gång i veckan vara okej, kanske oftare om vi vill det. Helst vill jag ses i veckorna, men kan komma ifrån vissa helger också! Män 30-60 år kan höra av sej! Kram från mej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

3 svar på ”Hemlig älskare”

  1. Hej jag heter Lars är 50 och ser yngre ut enligt andra det du skriver passar mig har varit singel i två år och har inte haft sex sedan dess har inga sjukdomar och gillar inte kondom = ingen känsla 😃

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.