Kåt oskuld

ung tjej kåt oskuldTjabba, är en tjej på 19 bast, jag är en kåt oskuld, ja det är tyvärr så. Inge vidare, de flesta av mina kompisar har blivit av med oskulden men inte jag. Är nog för blyg och vågar inte riktigt, det är ju ett stort steg att ta känner jag. Det är fan pinsamt att vara den enda som inte gjort det ännu och nu ska jag fanimej ändra på det. Jag söker dig äldre kille, max 50 år, som vill ta min oskuld. Eftersom det är en stor grej att göra det första gången så tror jag mig vara säker på att du ska vara äldre. En erfaren kille vet hur man ska göra och då kanske det inte gör så ont. Har ju hört att det gör ont första gången, men jag vet inte, tjejkompisarna säger att det inte gjort ont. Men jag vet inte, det är kanske olika, gör kanske ont på nån men inte på andra?!

Som du förstår så är jag lite feg och det är för att jag är väldigt nervös. Så du måste vara försiktig med mig och inte göra något som jag inte vill göra. Bara att tänka på att jag ska få en gubbkuk i min trånga fitta gör mej jäkligt kåt!! Det gör inge om du är gift och har din kvinna, du ska bara göra en god insats och hjälpa mig. Är en söt tjej men jag har inte så stora bröst, dom är väldigt små men det gör väl inge? Jag har rakat fittan, ja tycker det är skönt, jag pillar mycket på mig själv, det är så skönt. Men nu vill jag att en äldre man ska pilla på mig, jag är ju en kåt oskuld och jag är verkligen kåt. Vill du hjälpa mig?????

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR8 svar på ”Kåt oskuld”

 1. Gift svensk man 51 år som söker sex vid sidan av.
  Älskar sex i alla former och gärna analsex.
  Har lång erfarenhet av sex och tar ansvar för bådas njutning. Hur mycket orkar du?

  Svara
 2. Hejsan!

  Är en kåt kille på 46år och 23cm kuk som är Sambo men vill gärna prova en oskuld och få njuta av att få vara den första och få spruta dig full av härlig sperma , hör av dig /Puss o smek Andy

  Svara
 3. Hej jag är en man på 46år jag har en normal kropp och en normal stor kuk. Jag är kåt som fan och skulle gärna hjälpa dig bli av med oskulden. Så hör av dig om du vill vill få min gubb kuk att glida in i din våta fitta?

  Svara
 4. Hej. Nyfiken mogen man 60. Trevlig frisk. Styv 21cm, du prova suga, slickar dig våt, sedan sakta in i din tight fitta o spräcker di oskuld. Knullar dig skönt innan jag sprutar sperma i dig. Mmm. Puss, vår hemlis

  Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.