Gift mogen kvinna

gift mogen kvinna söker manJag är så jävla trött på gubben, hälsningar från en gift mogen kvinna. Han gör tamejfan inget för att vårt äktenskap ska vara bra, absolut ingenting. Han kommer hem från jobb, kräver att maten ska stå på bordet. Jag är en ”lydig” hustru och ser till att han får middag, städar huset och håller hemmet rent och fint. Det minsta han kan göra för mej är att knulla mej några gånger i veckan, men det gör han inte. Han vägrar, han vill absolut inte krypa ner i sängen och tillfredsställa mej.

Så nu är jag trött på han, även om jag är en gift mogen kvinna så kommer jag inte att vara trogen längre. Det är slut på det, nu måste jag se till mej själv och mina sexuella lustar. Livet är för kort, man måste leva och njuta av livet. Därför söker jag en man som vill träffa mej och ha sex, vi måste såklart vara diskreta. Dock bryr jag mej föga om maken får reda på det, känns som det kvittar. Får han veta så tror jag faktiskt inte att han bryr sej. Så länge middagen står på bordet varje dag så är han nöjd. Detta har pågått i några år nu och nu har jag som sagt fått nog och nu ska jag sätta mej själv först!

Jag kan komma ifrån när som helst, förutom vardagar mellan 16-18 då ska jag laga och servera middagen. Övrig tid är jag ledig och kan träffas. Ska vi ta en dejt på stan och sen får vi ta allt som det kommer. Jag hoppas att det finns en trevlig man som är sugen på att ha sex med mej, helst ganska snart! Din ålder är inte relevant, men du är över arton och under sextio! Kyssar!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR10 svar på ”Gift mogen kvinna”

 1. Gift svensk man 51 år som söker sex vid sidan av.
  Älskar sex i alla former och gärna analsex.
  Har lång erfarenhet av sex och tar ansvar för bådas njutning. Hur mycket orkar du?

  Svara
 2. Hej gift mogen kvinna.
  En man från Eskilstuna här och är särbo och får för med för lite sex.
  Saknar spänningen och vild sex jag me.
  Men diskret och bör de passar oss båda dvs.
  Men gärna ofta.
  Bor i Eskilstuna och är 50 år.
  Kram Nicklas

  Svara
 3. Din man är den stora förloraren. Tyvärr känns situationen igen. Det blir väl lätt så efter lång tid tillsammans, men det är synd och ensamt att själv känna lust när den andre inte gör det. Du tänker helt rätt och du förtjänar sex, njutning och närhet.

  Du ser helt fantastisk ut. Jag blir alldeles till mig när jag tittar på din bild. Dina former, dina vackra bröst och dina blygdläppar. Jag blir galet kåt av att tänka på att smeka och slicka dig, länge länge.

  Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.