Gift kvinna

gift kvinna söker manTjenare, här är en gift kvinna som söker bus vid sidan av äktenskapet. Det är inget problem med vårt sexliv. Men jag har en sexfantasi som jag inte kan få min man att uppfylla till mej. Så det är med hans tillstånd jag söker en man som vill träffa mej och förverkliga min sexfantasi. Vi lever i ett öppet äktenskap med full tillit. Och det är därför han låter mej få det jag så länge drömt om. Vad det är exakt vill jag inte skriva ut här, utan det vill jag ta lite mer privat om man säger så.

Dock finns det lite mer som jag vill säga. Först och främst ska min sexfantasi förverkligas. Om allt känns rätt och du är rätt man. Så vill jag och maken att vi ses alla tre och ser vad som händer. En trekant med mej i centrum har vi alltid drömt om. Om jag ska vara ärlig så tror jag att maken han är lite nyfiken på hur det är att röra en annan man. Men han vill inte ha analsex och sådant. Men jag tror att han skulle vilja bli avsugen av en annan man. Och själv suga av en annan man.

Ev. trekant?!

Själv blir jag så kåt bara av tanken på att se min man bli avsugen eller suga av en annan man så jag nästan kommer utan att ens vidröra min mogna fitta. MEN jag bara gissar att han vill detta. Han har gett mej hintar om det men vill inte säga det rakt ut. Om det ska hända så ska det ske naturligt. Men som sagt, om du är rätt man så kanske vi träffas alla tre. Men först när du och jag gjort det vi ska göra, tror du fattar. Hör av dej till mej, en gift kvinna som behöver din hjälp. Vänta inte för länge, vill gärna ses snart. Kram från mej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

2 svar på ”Gift kvinna”

  1. Jag vill älska med er. Jag suger hanns kuk tills det går för honom.sedan slickar jag dej till orgasm.Min kuk slaknar inte fören det gått 4-5 gånger för mej.puss o kram.

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.