Ensam mamma söker

ensam mamma söker killeKillar se hit! Ensam mamma söker en trevlig och seriös kille för seriösa dejter. Du bör vara vuxen nog för att ta hand om mej och mina små. Men samtidigt vill jag inte ha en gubbe eller nån som blivit gubbe i förtid. Jag är inte så gammal trots allt. Jag är 27 år, så ganska ung och jag vill inte leva ensam resten av livet. Nu vet jag att det är i stort sett omöjligt för mej att hitta kärleken här, men jag ger det ett försök. För det är trots allt så här att sex är väldigt viktigt för mej, det måste funka, annars funkar inte förhållandet.

Det är en av orsakerna till att jag är en av alla ensam mamma söker. Jag och mitt ex hade det bra, var bästa vänner men vårt sexliv var minst sagt dött. Visst, dom var små och vi hade fullt upp men jag är kåt jämt och var det även då, men han var inte det. Men strunt i det, man ska inte snacka om ex, nu ser jag framåt. Du fattar nog att jag vill ha nåt seriöst förhållande, men tills jag hittat rätt kan jag tänka mej en knullkompis. Måste ju ha kul under tiden och kroppen måste ha sitt. Varannan vecka är jag ledig och kan dejta, som det är just nu är det jämna veckor jag är ledig. Känner du att du vill träffa mej så hör av dej så snackar vi vidare lite mer privat. Kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

2 svar på ”Ensam mamma söker”

  1. Hejsan!

    Tycker du verkar vara en trevlig och söt tjej,och jag skulle gärna träffa dig och se vad allt det kan leda till, heter Andreas och bor i Kalmar län och har också vart i liknande situation och behöver känna mig som en man är väldigt kåt av mig och längtar efter svar av dig!

    Puss Andy

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.