Myskväll

kåt tjej vill ha en myskvällJag vill ha en myskväll och jag saknar mys med nån skön kille. Är singel och kring 30 och trivs bra med det och ska fortsätta vara det. Men jag saknar någon att mysa med lite ibland, så nice att skeda i soffan, kanske fixa lite käk och bara ha det bra. Det är skitsvårt att hitta nån kille som förstår att vi bara ska mysa och inte bli ihop. Jag har försökt, men det funkar inte. Därför vill jag en gång för alla göra klart att det är INTE en pojkvän jag söker!!! Dels trivs jag så bra med att va singel och dels har jag inte tid att engagera mej i nåt seriöst just nu, respektera det!!!

Mys och gos vill jag ha, går det längre så gör det, jag planerar inget, jag vill bara ha en myskväll eller flera, med någon nice kille! Du är i min ålder, 100% seriös, snäll och omtänksam. Sen gör det inget om du är social och har lätt för att prata om allt mellan himmel och jord. Vi kanske ska dela en flaska vin och lösa världsproblemen? Varför inte, det hade varit roligt, det alltid kul med nya bekantskaper! Kramar om.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

2 svar på ”Myskväll”

  1. Hej jag vill oxå bara ha myskväll med någon. Söker inte heller någon slags flickvän utan bara en trevlig och snäll kvinna att tillbringa en god stund med, hör av dig om du känner dig intresserad va mig

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.