Sexmöte

sexmöte utan kravJag vill prova ett sexmöte, alltså bara sex och inget annat, kravlöst och maximal njutning (förhoppningsvis). Vem jag är? Jo, det är så att jag är en mogen kvinna i mina bästa år, ålder ej relevant. I mitt liv har jag haft långa relationer och alltid varit trogen. Numera är jag singel och fri att göra vad jag vill. En sexdröm jag har haft länge är att ha sex med någon okänd, någon som vill ses, njuta och sen skiljas åt. Utan att bestämma återträff eller ens gå in närmare på våra privatliv.

Är en mullig kvinna men inte tjock, har en stor rumpa som synes, men är inte tjock i övrigt. Är mullig helt enkelt, så det måste du gilla, men det gör du nog om du svarar på min sexannons. Jag vet att det är många yngre killar som vill dejta mogna kvinnor, så jag tror och hoppas att jag får några seriösa svar. Nu är det kanske inte direkt en dejt jag vill ha utan ett sexmöte i all enkelhet. Men det är kanske trots allt nån sorts dejting ändå. Men dejting utan krav!

Som jag skrev, så spelar åldern inte så stor roll, varken min ålder eller din ålder. Dock vill jag att du är mogen ”uppgiften” och sen vad det är får du själv förstå. Känner du att du och jag skulle kunna göra det jag önskar? Hör då av dej snarast!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

4 svar på ”Sexmöte”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.