Sexig milf

jag är en kåt sexig milfDet sägs att jag är en sexig milf, jag vet inte om det är så, även om jag själv är nöjd med mitt utseende. Men just att höra att jag är en milf, det var lite konstigt faktiskt. Jag känner inte mej speciellt gammal, utan som typ när jag var tjugi, även om jag är dubbelt så gammal nu. Nåja, strunt samma, jag är den jag är och det är som det är. Nu söker jag en man att träffa lite ibland, typ när lusten faller på, typ en gång i veckan. Bor vi nära kanske vi ses oftare, för jag har lust nästan jämt hehe. Men en gång i veckan är bättre än inget. Jag är ju singel så det blir inte att jag har sex så ofta. Nu är det nog ett halvår sen sist, så det är lääänge och det är frustrerande.

Ålder, utseende och sådant är detaljer, men jag vill gärna att du är tränad och är hel och ren. Det är helheten jag går igång på, inte enkom ditt utseende. När man blivit lite äldre så inser man att det finns så mycket annat som är viktigare. Något jag vill noga påpeka redan nu, är att jag inte är intresserad av något stadigt förhållande. Jag vill bara att vi har ett sexuellt förhållande och hoppas du förstår och respekterar det.

Jag ser bra ut och är som sagt en sexig milf, stora bröst, vackert ansikte och en rund och sexig rumpa. Sex gillar jag som sagt och jag har lite udda fantasier jag skulle vilja förverkliga. Men vi börjar med en kopp kaffe, sen kanske sex om vi känner för det. Sen får vi se om vi utforskar mina sexfantasier. Sugen på att ses?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Sexig milf”

  1. Intressant kvinna milf 🙂 jag är 43 år vältränad kille 1.75 cm utbildad PT & pedagog . Hör av dig om du vill ses över en
    Fika sen tar man det därifrån puss o kram 🤗

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.