Sexig negress

sexig negress söker sexHola, här är jag, en sexig negress som vill träffa en sexig man som vill träffas. Ja, du får kalla mej negress ;-). Jag har bott i Sverige i hela mitt liv (adopterad) och jag älskar mitt land, Sverige alltså :-). Nu vill jag träffa en trevlig svensk man som vill dejta. Eller ja, sexdejta, för något förhållande vill jag inte ha just nu. Dels har jag inte tid, jag jobbar jättemycket och sen är jag inte redo att så mej till ro just nu. Jag vet att jag ser bra ut, har långt hår och en sexig kropp och ett sött ansikte. Jag får ofta positiva kommentarer om mitt utseende, exotisk och sexig säger en del. Att jag själv är nöjd tror jag att du förstår, det är bra att man älskar sej själv. Först då så kan leva ut och ha ett bra liv, vilket jag har nu.

Jag bor i en småstad i Småland någonstans, jag säger inte exakt vart, för alla känner alla här. Därför vill jag vara lite anonym tills det att vi får kontakt. Jag vill inte att någon som jag känner ska veta att jag söker en sexdejt via sexannonser, det skulle vara pinsamt. Och sen skulle snacket gå och det pallar jag inte med. Vill du sexdejta mej, en sexig negress så ska du höra av dej. Nu vill jag vara tydlig med att jag är rätt så kräsen och träffar inte vem som helst. Så uppför dej som en vuxen man om du vill ha ett svar från mej. Sen får vi se om vi ses eller inte, jag håller tummarna på att just Du finns här. Kram.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR10 svar på ”Sexig negress”

  1. Hejsan!

    Här finns en kåt kille med 23cm som bor på en liten ort i nordöstra småland, har alltid haft drömmar om en negress och älskar kroppar som din, blir väldigt kåt av bara bilden på dig, hör av dig så ses vi!

    Puss Andy

    Svara
  2. Om du nu är på riktig, så hör av dig och är endast intresserad av mycket sex. Inte bara en gång utan flera gånger efter varandra och spruta mycket.

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.