Mörk kvinna

kåt sexig mörk kvinnaHejsan, jag är en mörk kvinna som är trött på ensamheten och söker en trevlig man. Jag har bott i Sverige några år och kan prata bra svenska, ja, jag bryter lite. Men alla som inte svenska är göra det tror jag, du förstår vad jag säga och det är bra. Jag är en mörk skönhet och en mycket sexiga rumpa, rund och fin, ganska stor också! Jag vill träffa snäll man att bli tillsammans med, jag vill bli ett par. Vi kanske inte ska gifta oss, jag är modern och vill leva som svenskarna gör och vara fri. Men en snäll man som vill kramas och ha sex (har hög sexlust) och mysa mycket med, det vill jag ha. Vill du träffa mig?

Jag jobbar varje dag och behöver inte hjälp från staten, det är bra, jag trivs mycket bra med det. Jag är helt ensam, jag har inga släktingar här i Sverige. Familj saknar jag jättemycket, vill du bli min familj? Om du har stor famil jag blir jätteglad! Jag har jättemånga intressen, jag älskar att dansa, jag gör det så ofta jag kan. Vill du dansa med mig? Jag kan lära dig att dansa, det är så mysigt! När jag inte jobbar jag är mycket ute i skogen och promenerar, det är så mysigt. Vill du följa med mig på promenad?

Jag tycker mycket om man som är snäll men också är stor och stark. En riktig man är det jag vill ha, jag ser här i Sverige många män ser ut som kvinnor. En sådan man jag inte vill ha, inte inte! Jag längtar efter dig och en kram! En stor kram från mig, en mörk kvinna som söker en trevlig svensk man!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR6 svar på ”Mörk kvinna”

 1. Hej jag är en man på 57 år och skulle gärna träffa dig och se vad vi tycker om varandra
  Har avkommorna varannan vecka
  Jag berättar gärna om mina intessen om du är intreserad
  Mvh peter

  Svara
 2. Hej. Svensk som är tänd på mörk kvinna. Du sexig m fin rumpa. Vill ta dig bakifrån mm. Styv kuk som knullar dig ofta. Kram. Rid mig åxo.

  Svara
 3. Mm härlig mörk tjej. Blir ”styv” se bild. Alltid velat ha sex m mörk tjej. Ni tänder mig! Jag svensk man gillar sex o leka. Frisk. Vore så gott tränga in i dig bakifrån. Bor Småland med. Diskret. Kåt på dig. Puss

  Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.