Svart kvinna

sexig svart kvinnaHejsan, jag är en kvinna, inte vem som helst, utan en svart kvinna och det är jag stolt över. Jag är snygg, sexig, singel och en väldigt snäll person. I Sverige har jag bott länge, jag känner mej svensk trots att jag är så mörk som jag är. Jag får en del blickar, en del är nog för att jag är snygg och sexig, andra är nog för att jag ser annorlunda ut. Men jag är faktiskt stolt över att vara en svart kvinna i Sverige.

Att jag är singel är något jag själv valt, jag trivs att leva ensam. Men att vara ensam utan en man är inget jag trivs med alltid, ibland vill jag ha tvåsamhet. Men då handlar det inte om sex enbart, utan jag vill då ha hela paketet. Att enbart ha sex och sen skiljas åt är inget för mej, jag behöver lite före och lite efter om du förstår vad jag menar.

Om du och jag ska träffas så ska det stämma mellan oss och vi ska träffas över en helg. Mitt förslag är att vi hyr en stuga ute i skogen, där vi kan vara hela helgen. Jag älskar levande ljus, en flaska vin och mycket diskussioner och mycket mys. Sex blir det förhoppningsvis men också mycket smek och kel, god mat, en flaska vin eller två. För mej blir helgen en typ av återhämtning från vardagens stress. Då jag har eget företag så arbetar jag mycket i veckorna och behöver komma iväg på helgen för att slappna av. Finns du gentleman som uppskattar en svart kvinna och som vill ta mej med storm, över helgen? Respekt krävs och ges, seriösa män 30-60 år hör av er till mej! Kram.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

7 svar på ”Svart kvinna”

 1. Vackra,ljuvliga kvinna.
  En hel helg med dig skulle vara helt fantastiskt.
  En stuga eller hotell.
  Jag är 55 år
  188 lång
  Blå ögon
  Egenföretagare med atletisk kropp
  LÄNGTAR EFTER EN TRÄFF

  Svara
 2. Hej jag är en kille på 58 och skulle gärna träffa dig över en helg och se vad som händer
  Har en stuga uppe i dalarna som vi skulle kunna åka till och bara vara
  Längtar efter ett svar. Kram Peter

  Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.