Svensk kvinna söker

svensk kvinna söker förhållande med svensk manHejsan, jag är en svensk kvinna och jag söker en svensk man för ett förhållande. Att leva ensam börjar bli just ensamt och lite tråkigt och nu vill jag stadga mej igen. Har levt i ett äktenskap i många år men för några år sen valde vi att gå skilda vägar. Det var inget dramatiskt, vi var rörande överens och det var en enkelt skillsmässa. Nu har det gått några år och jag är redo att hitta mannen i mitt liv igen. Men hur lätt är det när man är lite äldre, dock är jag inte lastgammal, jag är strax under femtio år. Jag känner mej fortfarande ung och tycker att jag är en välbevarad mogen kvinna, om jag får säga det själv?!

Mina intresse är att umgås med vänner, laga mat, ta långa promenader och promenerar gör jag nästan varje dag. Sen tycker jag om att resa till sol och värme eller en weekend i någon storstad. Men bäst trivs jag hemma i hemmets lugna vrå, jag är social men inte överdrivet social. Du som är intresserad av att träffa mej ska också vara hemmakär och inte ha lust att umgås jämt och ständigt med vänner. Någon gång ibland umgås jag med vänner och så vill jag fortsätta ha det.

Jag är en svensk kvinna och jag är ingen ”modern” feminist eller något sådant, politik orkar jag inte med, det är så dystert och korrumperat idag. Jag vill träffa en man och ha trevligt och skratta med och ha det skönt med. Sex är naturligtvis viktigt för mej också, därav min kontaktannons här. Nu hoppas jag att en trevlig man hör av sej så att vi kan få kontakt. Många kramar!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.