Två kåta äldre kvinnor

vi är två kåta äldre kvinnor som söker kåta mänHejsan, vi är två kåta äldre kvinnor som tillsammans söker varsin man att träffa för sex. Ni är i mogen ålder, så hur gamla ni är spelar inte så stor roll. Så länge ni är mogna och sociala. Vi har båda blivit ensamstående för en tid sedan och trivs bra med våra liv nu och det är inte aktuellt med något stadigt. Den tiden i våra liv har passerat, nu vill vi leva ensamma några år och njuta av livet. Naturligtvis är sex viktigt för oss, det är därför vi söker oss varsin man. Även om vi är lite till åren så har vi trots det en sexlust som måste stillas. Män som vi gillar är riktiga män som vet hur en kvinna ska tas om hand.

Vi är båda mulliga kvinnor som lever ett ordnat liv med arbete, vänner och aktiviteter. Det kanske ska påpekas att vi båda är hetro. Vi är inte moderna som ungdomarna är idag, då alla har sex med alla. Männen vi vill träffa, vi träffas bara vi två, förstår du hur vi menar? Inget gruppsex, partnerbyte eller liknande, bara så att det redan nu står klart. Detsamma gäller att ni ska vara ensamstående, vi vill inte medverka till otrohet på något sätt. vi är två kåta äldre kvinnor som söker sex

Naturligtvis vill vi umgås som vänner och ha trevligt tillsammans. Men när vi går in i sängkammaren, då gör vi det i varsitt sovrum. Då vi är två kåta äldre kvinnor så innebär det inte att vi är lösaktiga. Nej inte alls, vi är kvinnor som har stil och klass, även om vi inte är så bildsköna någon av oss. Vi har inte så många krav på männen vi ska träffa, mer än att ni är 100% seriösa i detta. Hygien är viktigt och att ni inte har drog/alkohol problem och liknande!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

3 svar på ”Två kåta äldre kvinnor”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.