Vill du dejta en äldre kvinna?

mullig äldre kvinna vill dejtaHejsan, äldre kvinna ska ge sej ut i dejting världen och söker trevliga män att träffa. Jag är nog inte en typisk kvinna i min ålder. Kan väl säga att jag sticker ut och är inte som mina väninnor. Min personlighet är att vara den jag är, varken mer eller mindre, jag bejakar mej själv helt enkelt. Jag tycker att livet är för kort för att slösa bort det på att göra sej till. Om jag inte respekteras för den jag är, då får det vara helt enkelt. Nu vill jag träffa män i alla åldrar från 18 och uppåt men det är nog rimligt om du iallafall är över 25. Vi ska träffas helt förutsättningslöst och sedan får vi se vad som händer. Jag är öppen för allt i princip, så länge det är inom rimliga gränser, jag är tokig men inte galen.

Kan även tänka mej att träffa ett trevligt par och umgås, det kunde nog vara en trevlig upplevelse. Sen om det är vänskap eller om det blir sex också, det kan vi omöjligt planera innan vi träffats. Men det skulle varit mysigt om vi kunde gosa tillsammans alla tre också. Även två män kan svara, det hade verkligen varit en härlig upplevelse. Kvinnan i centrum skulle vara jag, det vill jag mer än gärna! Men jag är gärna ”bara” vänner också, det är alltid trevligt. Som du förstår så har jag ingen aning om vad som sker när vi ses i verkligheten. Det är lite spännande i sej, jag chansar och jag kanske har tur, eller inte. Men det är just det som är så spännande. Sex är ett stort intresse men det är inte allt, sugen på att dejta en äldre kvinna?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Vill du dejta en äldre kvinna?”

  1. Wow vilken kvinna 🤩 intressant skulle gärna träffa dig över en fika kollla vart det
    Leder 🤗 jag 43 år vältränad kille Personligtränare osv puss o kram

    Svara
  2. Vad är en äldre kvinna ? På bilden ser jag en mogen skönhet som bejakar sensuella sexighet mycket vacker att vila ögonen på vill gärna träffa dig över en lunch eller så för att se om vi har någon attrakions kraft på varandra bor ca 15 mil norr om Göteborg

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.