Naturlig kvinna

mogen naturlig kvinna sökerJag är som gud skapade mej! En naturlig kvinna, finns det någon man som uppskattar en sådan kvinna? Jag ser inte ut som kvinnor brukar göra nuförtiden. Jag bryr mej inte om att mina stora pattar hänger, att jag är lite överviktig. En del kanske säger att jag är fet, men jag orkar inte bry mej om negativa människor.

Trots att jag inte är snygg för fem öre så har jag ett gott självförtroende och älskar mej själv! Jag är så trött på att utseendet är så viktigt, att man ska se ut si och så. Varför ska alla kvinnor göra allt som står i deras makt för att bli så perfekta som möjligt? Jag bara undrar! Vad ger det? Det är ju bara en välputsad yta och jag är ganska säker på att det finns mängder med män som gillar en naturlig kvinna.

En mogen kvinna som bejakar sin kvinnlighet fullt ut och njuter av livet. Det gör jag och det kommer jag att fortsätta göra så länge jag lever. Här och nu söker jag en man, som också är naturlig, som är som gud skapade dej! Du håller inte på att raka bröstet och sådant, det är något så omanligt så det finns inte. Helt okej om du inte har hår på bröstet, men om du rakat bort det så är du inte nåt för mej. Idag ser jag många män som är otroligt feminina, det gillar jag inte alls, jag gillar riktiga karlar! Du undrar kanske vad jag söker?! Det gör jag också LOL, nä men seriöst, vi träffas så ser vi vad som händer!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

4 svar på ”Naturlig kvinna”

 1. Hej!
  Jag heter Saif, 36 år gammal, jag är utländsk läkare från Iraq.
  Jag har alltid drömt om att vara med en kvinna som är äldre än mig.

  Mvh
  Saif 🙂

  Svara
 2. Gillade verkligen din annons och dina ord. Helt rätt på så många punkter. Men kroppen och utseendet är det inget fel. Du väcker lusten i mig.

  Var finns du?

  Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.