Kåta damer

jag är en av alla kåta damerIdag är sexualliteteten friare (tack och lov) och kåta damer visar oftare vad de vill och är sej själva på ett annat sätt. Förr var det tabu, då skulle damer vara korrekta och tråkiga, så är det inte nu längre. Här har du en av alla kåt damer som bejakar nuet och min kvinnlighet och att jag är fri som fågeln är ett som är säkert. Att leva återhållsamt och inte vara sej själv hör till det förgångna, till min stora lycka. I hela mitt liv har jag varit återhållsam, för jag är och har alltid varit sprallig. Men det har inte passat sej att vara sej själv förr i tiden och man har lydigt rättat in sej i ledet.

Dock är dessa tider över, tack och lov och nu får vi kåta damer, mogna kvinnor, unga tjejer och alla andra leva och vara sej själva. Fantastiskt är det rätta ordet, säger jag som upplevt båda sidorna av myntet. Det är nog svårt att förstå om man inte sett båda sidorna. Idag tas denna sorts frihet för givet.

Kåt dam söker kåt man

Jag söker på detta sättet ett kåt man som gillar kåta damer som vågar och vill vara sej själva. Det är en sexpartner jag söker men även en god vän som vill sitta ner och ta en kopp kaffe. Eller så delar vi en flaska vin och löser världsproblemen. Men sexet ska vara den röda tråden mellan oss och sen umgås vi lite utanför sängen. Naturligtvis är det en och samma man jag vill träffa. Att ha flera olika sexpartners är inte min stil. Även om jag är lite galen trots att jag är en mogen kvinna så har jag lite självbevarelsedrift!

Äldre stiliga män som är sanna gentlemän men som också är män som vill och vågar släppa loss och vara lite galna. Det är er jag vill ha kontakt med. I nuläget är det ingen fast relation jag söker, men om det skulle utveckla sej i den riktningen så är jag inte den som säger nej. Men att hitta kärleken på äldre dar har jag svårt att tro. Även om jag vet att det händer, för egen del har jag levt ensam ett bra tag nu och trivs bra med det. Men lite sällskap och lite sex är alltid välkommet!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Kåta damer”

  1. Hej kåta damen!. Här finns en kåt gentleman i södra Sverige. Tycker om god mat även något trevligt att dricka till. Undertiden jag lager en god middag löser vi alla världsproblem. Vi bygger upp en härligt kåt stämning, vad händer sedan får framtiden utvisa.

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.