Ensam kvinna

ensam kvinna söker sexHej, Lena här, en ensam kvinna som söker vänner, både kvinnor och män. Jag är väldigt ensam, har ingen familj och inte så mycket vänner. Så jag försöker på detta sättet att hitta nya vänner. Nu är jag inte intresserad av kvinnor mer än som vänner, det kanske jag ska skriva. Vad jag förstått så är det modernt att hålla på med de av samma kön, men jag är inte modern. Men vänner vill jag ha och kanske blir vi nätvänner eller så bor vi någorlunda nära så vi kan ses irl också. När man är ensam som jag är så blir det att man oftast håller sej hemma och det är inte hälsosamt. Jag känner att jag måste ta tag i mitt liv och göra något åt det och det gör jag nu.

Finns du här?

Jag, precis som alla andra vill ha kärlek, ömhet och också sex, men det är inget jag förväntar mej att hitta här. Men om man inte försöker så lär man inte hitta varken vänner eller kärleken. Om jag funnit kärleken så hade det varit helt perfekt, men som sagt inget jag förväntar mej. Givetvis behöver jag också sex, precis som alla andra, kanske kan jag hitta en trevlig kille där attraktion uppstår?! Jag är beredd att ge det en chans, jag satsar och jag hoppas att vinna. Sen om det blir vänner eller något mer, det står skrivet i stjärnorna. Men nu gör jag ett försök, är trött på att vara ensam kvinna och nu ska det bli förändring. Jag är lite mullig, så du vet det!

Som du förstår så har jag inte så stora krav på dej som skriver. Inte mer än att du är seriös och verkligen är intresserad av att lära känna mej och bli min vän eller kanske nåt mer? Kram från mej till dej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 tanke på “Ensam kvinna”

  1. Hej, jag kände att jag gärna vill börja lära känna dig. Visst vill man ha sex, men det andra är lika viktigt. Att du är mullig är bara positivt. Jag är i medelåldern och finns i norr. Hör av dig.

    Svara

Lämna en kommentar