Sexfantasi

jag vill förverkliga min sexfantasiJag har en sexfantasi, en lite udda fantasi, så därför har jag inte haft möjligheten att förverkliga den. Därför söker jag en man här som vill hjälpa mej med det. Du som svarar måste vara en person som är öppen och oblyg. Nu är det kanske inte så konstigt men det är ändå udda på nåt sätt. Drömmen är att du har samma sexfantasi och samma ”läggning” som jag har, då kanske vi kan bli KKs. Men vi får se, dock vill jag inte skriva ut några detaljer här,! Då kan jag vara mer öppen för det vill jag inte vara så här offentligt, tror du förstår vad jag menar!

Jag är själv en mogen kvinna som gör allt för att se ung ut, vet ej om jag lyckas?! Men lite silikon och annat har gjort lite nytta tycker jag. Nu kanske många tycker det ser märkligt ut på en mogen kvinna i mina år men det struntar jag i. Mitt självförtroende har blivit bättre sen jag började hjälpa mitt utseendet på traven. Hoppas att du tycker detsamma och kom ihåg, ett foto är ett foto, verkligheten är mycket bättre. Som person är jag snäll men busig och verkligen spontan, rakt fram och säger vad jag tycker och tänker. Männen som svarar mej ska ha en öppen personlighet och också vara raka och ärliga, det uppskattar jag.

Vi kan med fördel ses hemma hos mej, men innan jag ger dej min adress så ska vi prata med video! Jag måste se att du verkligen existerar och sen måste jag läsa av om jag vågar lita på dej. Det är inte vem som helst som jag bjuder direkt hem till mej, vi kvinnor måste vara försiktiga. Vill du hjälpa mej att förverkliga min sexfantasi? Hör då av dej så snackar vi!!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR10 svar på ”Sexfantasi”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.