Yngre kk sökes

yngre kk sökes av fräsch milfHallå, yngre KK sökes av en fräsch milf! Du ska vara en yngre man som är minst 20 och max 35 år. Att detta är en relation där det enbart handlar om sex och vänskap är något jag vill göra klart från början. Nu är det så, att bara träffa någon och knulla och sen skiljas åt, även om det är regelbundna sexträffar. Det är inget som ger mej det jag behöver. Det jag behöver är någon jag lär känna och är vän med och vi har sex tillsammans, regelbundet! Att umgås lite utanför sängen ger många fördelar, tro mej, jag är en mogen kvinna som har levt ett helt liv. Jag har lärt mej och nu skördar jag frukterna så att säga.

Att njuta av livet och allt det har att erbjuda är en fantastisk möjlighet. När man som jag är en lite äldre kvinna har man lärt sej uppskatta livets goda och sex är en del av det. Även vänskap och att umgås med människor i alla åldersgrupper och kategorier är så givande. Tror att det finns en del killar som verkligen vill detta och jag hoppas att du finns här!!

Är du en ung man och seriös?

Jag tänker så här, till en början så lär vi känna varandra och vi känner av om vi har någon kemi. För att jag ska veta att du är seriös. Så kommer jag inte att ”släppa till” eller sära på benen det första jag gör. Jag måste faktiskt veta att du är seriös. Om du är mogen nog så förstår du hur jag resonerar och du respekterar det. För respekt kräver jag och det ger jag, om du förtjänar det. De krav jag har på dej är fler men det tar vi efter hand, känns inte rätt att ställa en massa krav innan vi ens fått kontakt! Yngre KK sökes, svara snabbt, jag är så förväntansfull! Kram <3.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Yngre kk sökes”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.