Nya vänner sökes

nya vänner sökes av mogen kvinnaHejsan nya vänner sökes, för vänskap eller kanske mer om attraktionen finns där! Jag är en trevlig och mogen kvinna som är lite till åren år. Och min make lämnade mig hastigt för ett tag sedan. Och det har varit en jobbig tid att ta sig igenom. Men nu har det värsta läkt och jag känner att jag vill träffa nya vänner. Nu är det inte så att jag vill att vi pratar om det, jag har bearbetat det och vill se framåt nu! Jag måste fortsätta att leva mitt liv men jag känner också att jag behöver utöka och förnya min vänskapskrets.

Känner du dig också ensam och vill ha en ny vän så hör av dig. Vi ser vad som händer och tar dagen som den kommer. Jag är inte främmande för att gå in i en ny relation men det är inte det jag söker här och nu, det är nya vänner sökes som gäller! Sex i all ära men det kan jag inte ha med vem som helst, då måste vi klicka. Vi börjar med vänskap sen ser vi vart det leder. De jag ser framför mej kommer att svara är vuxna män över 50 som tycker om sex och vänskap i ett paket. Sorry för den nakna bilden på mina stora bröst, men det är sådan jag är. Du tycker inte att utseendet är allt, utan du ser helheten som det viktigaste, det gör jag nämligen! Många kramar från mig.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

3 svar på ”Nya vänner sökes”

  1. Hej! Hoppas att du har det så bra det bara går.Är i samma situation som du o vill verkligen vidare i mitt liv som har varit en berg o dalbanan o naturligtvis kommer över en fortfarande ibland.Övertygad att nya kontakter vidgar vyerna o kan underlätta att komma vidare.Bor i Skåne

    Svara
  2. Halloj! Skrev till dej innan men något fel på min Mail (är ju inget data geni )så om intresse finns så kommer en ny Mail Ha det bäst !

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.