Kåt sexig brunett

kåt sexig brunettHej alla karlar som gillar en sexig brunett, nu kan du sluta leta, jag är här. En sofistikerad och snygg kvinna i mina bästa år, dvs. kring 35, singel och dejting sugen! Det bästa jag vet är att göra mej fin för min karl. Sexiga underkläder är givet för mej och jag vet män gillar det. Jag är mån om mitt yttre som du förstår, jag tränar och håller mej i form. Jag anser att en kvinna ska vara just en kvinna och bejaka sin kvinnlighet, det gör jag.

Långt härligt hår har jag, det är kvinnligt tycker jag, vad tycker du? Sen att jag gillar att du håller mej i håret när du knullar mej bakifrån är bara så härligt! Så nu vet du det, bakifrån är förresten också min favoritställning. Att stå på alla fyra och svanka och vet att du ser hela härligheten. Det gör mej så kåt.

Män som fyllt 25 och som är max 55 år kan höra av sej, jag har en förkärlek till lite yngre killar. Men, åldern är bara en siffra, det är inte åldern som avgör om vi har bra sex eller inte. Det som är viktigt för mej är att du är en karl som är just en karl, feminina män göre sej icke besvär. Jag är kanske lite gammaldags med tanke på hur världen ser ut idag, med feminism och sådant. Men jag tycker att en man ska vara en man och en kvinna ska vara en kvinna, så enkelt är det.

Hör av dej så att vi snart kan träffas i verkligheten. Detta har jag velat göra länge och nu är det dags, spännande är det. Hoppas att du finns här, du karl som ger mej det jag behöver och vill ha. Kram sexig brunett!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Kåt sexig brunett”

  1. Vilken kvinna av klass 🤩 jag 43 år vältränad älskar att träna 🏋️‍♀️ utbildad pt
    Hör av dig om du är intresserad puss o kram 🤗

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.