Naken foto

ta naken foto på mejSexig kvinna söker man som kan ta naken foto på mej. Detta är seriöst och jag ska ha bilderna för eget bruk och min kamera används, punkt! Detta handlar alltså inte om sex mellan oss, vi ska inte ha sex!!! Alltså, inget sexmöte, är det förstått?! Men visst, blir jag kåt får du gärna fingra på mej MEN du gör inte det utan att jag ber dej om det. Alla män attraherar inte mej och attraherar du inte mej så får du inte heller röra mej. Är det förstått!!!

Min kropp är sexig, det tycker jag själv och jag är stolt över hur jag ser ut. Att bli fotograferad naken är läckert! Men det ska inte vara råporr-bilder, utan det ska vara erotiska och sensuella och lagom sexiga bilder. Jag kommer tex. inte att be dej fotta mej där jag sitter med benen brett isär, tror du fattar vad jag menar! Till början har jag kläder på mej, sen faller plagg efter plagg sakta men säkert. Så det kommer att bli en hel del bilder.

Nu är det så att jag inte träffar vem som helst, absolut inte. Jag måste känna mej trygg i ditt sällskap för annars kan jag inte slappna av när vi ska fotta. Så därför ska vi ses ett par gånger innan vi börjar ta naken foto. Det är alltså inte givet att jag vill att just du ska ta naken bilder på mej, bara så att du vet det. Vår kemi måste stämma, även om vi inte ska ha någon kroppskontakt. Min kamera är lätt att sköta så du behöver inte vara någon mästerfotograf. Men du måste ha lite känsla för det och du ska inte vara blyg, för det är inte jag. Finns här någon trevlig man som kan hjälpa mej?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Naken foto”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.